O nama:

KINDER HOME je specijalizovana online prodavnica.Bavimo se prodajom dečijeg nameštaja i igračaka na teritorijii Republike Srbije.
Naša misija  je da pomognemo roditeljima da se osećaju opušteno, a deci da se osećaju inspirisanim i hrabrim u istraživanju sveta.

Bezbednost je prioritet

Naš dečiji nameštaj je napravljen od prirodnog drveta i medijapana sa premazom na bazi vode, što ga čini čvrstim i bezbednim u isto vreme. Svi naši predmeti su pametno dizajnirani sa karakteristikama kao što su zaobljeni uglovi, zaglađene ivice, produžene stabilne noge, sigurnosne šarke za sprečavanje padova i štipanja. Izdržljiv premaz u boji štiti predmete od ogrebotina i održava ih dobrim godinama.

Posebno dizajniran sa odgovarajućom veličinom za decu i modernim dizajnom da se savršeno uklapa u svaki dom.

Dečiji nameštaj KINDER HOME je zabavan i funkcionalan. Obezbeđujemo da je prave veličine da bi se deca osećala udobno dok sede, spavaju ili se igraju sa njima. Takođe želimo da obradujemo roditelje, tako da je nameštaj dostupan u modernom i klasičnom dizajnu kako bi se uklopio u stil svakog
doma.

Za svakodnevnu upotrebu kod kuće, na otvorenom ili na plaži – za sva godišnja doba i sve načine da detinjstvo učinite pravom avanturom!

Dečiji sto i stolice pozivaju mališane da crtaju, jedu ili se igraju na pravoj visini. Podstaknite njihovu ljubav
prema knjigama tako što ćete obezbediti kutke za čitanje, police za knjige i udobne stolice i sofe koje će se postaviti u igraonici, spavaćoj ili dnevnoj sobi.

Police za knjige, police i kutije za igračke su prave visine da male ruke mogu
same da odlože svoje stvari. Predmeti za skladištenje imaju široko otvorene kutije, klizna vrata, jezičke na izvlačenje ili otvore na poklopcu tako da se male ruke ne zgnječe ili priklješte. Mnogo prostora za pisanje i dosta prostora za odlaganje igračaka, knjiga, olovaka, papira i još mnogo toga čini ovaj nameštaj odličnom investicijom u njihovo obrazovanje i vaše vreme.

Istražite naš izbor modernog nameštaja kako biste
kreirali jedinstvenu dečiju sobu koju će vaše dete voleti.